Problémamentessé tesszük a szennyvíz kezelését!

Minden feladatot nem oldunk meg helyetted, de a szennyvízről levehetjük a gondodat!

berendezéseink
Biológiai szennyvíztisztító berendezések

A Kingspan korszerű biológiai szennyvíztisztítói elenyésző fenntartási költségekkel és a rendszeres beavatkozásod nélkül kezelik a keletkező háztartási szennyvizet. Mivel számos méretben, eltérő technológiával és megannyi kiegészítővel érhetőek el, képesek alkalmazkodni még az egyedi elvárásaidhoz is. Legyen szó családi ház, társasáház, vendéglátóhely, szociális épület, vagy akár egy teljes lakópark szennyvizének megtisztításáról, biológiai szennyvíztisztítóink olyan befektetést jelentenek, amely hossszú ideig biztostítja a mindennapok felhőtlen nyugalmát.

Fenntartható

Berendezéseink kizárólag elektromos áramot igényelnek működésükhöz! Nem kell őket beoltanod, vagy speciális adalékokkal táplálnod.

Automaziált

A rendszeres beavatkozásod nélkül kezelik a háztartási szennyvizet! Ezért nem csak a váratlan vendégek, de a nyaralás sem okozhatnak kényelmetlen meglepetéseket.

Költséghatékony

Elenyésző az elektromos fogyasztásuk és minimális a szippantási igényük! Emellett gyorsan és egyszerűen telepíthetőek, így kivitelezésük költsége is kedvező.

Ellenálló

Kezelik a hagyományos háztartási szereket és még a kellemetlen szagokat is magukban tartják. Ezért nem csak a takarítást, de a kerti időtöltést is zavartalanul végezheted.

Berendezéseink számokban

Több, mint

1 db
Kingspan szennyvíztisztító világszerte

Több, mint

1 év
tapasztalat a szennyvízkezelésben
berendezéseink
berendezéseink

BioFicient biológiai szennyvíztisztítók MBBR technológiával

A BioFicient biológiai szennyvíztisztító az MBBR technológiának köszönhetően költséghatékony és helytakarékos megoldást biztosít a keletkező szennyvíz kezelésére. Eltérő méretekben és számos kiegszítővel nyújt kényelmes megoldást családi házak, tanyák, lakóingatlanok, irodák, vendéglátóhelyek, vagy szociális épületek szennyvizének kezelésére.

Mennyibe kerül egy házi szennyvíztisztító?

* Alap berendezés NETTÓ listaára - nem minősül ajánlattételnek

Szennyvíztisztító berendezések

* Alap berendezés NETTÓ listaára - nem minősül ajánlattételnek

berendezéseink

BioDisc biológiai szennyvíztisztítók RBC technológiával

A BioDisc biológiai szennyvíztisztító az RBC technológiának köszönhetően az elérhető legalacsonyabb üzemeltetési költségekkel és a legmagasabb teljesítménnyel kezeli a szennyvizet. Ezért ott is megbízható megoldást biztosít, ahol a szennyviz mennyisége, vagy minősége jelentősen ingadozó. Költséghatékony megoldás szállodák, éttermek, irodák, lakóingatlanok, szociális épületek, vagy akár családi házak számára.